Uluslararası Arenada Seramiksan Farkı

22 Eylül 2014 Pazartesi

Tüm Haberler

Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, sektör profesyonellerini ağırlıyor.

Türk seramik sektörünün, teknoloji , tasarım ve yenilik konusunda istikrarlı markası Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunuyor.

Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil ediyor. 

22-26 Eylül 2014 tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi’nde 31'incisi düzenlenen CERSAIE’ye Seramiksan dünyanın en ileri teknolojisini kullanarak ürettiği koleksiyonu ile dikkatleri bir kez daha üzerine toplıyor. Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını da CERSAIE’ye taşıyor. Seramiksan 2015 Koleksiyonu’nda yer alan “sürdürülebilir bir dünya” için hazırlanan çevreye duyarlı, enerji ve su tasarrufu sağlayan ürün grupları da seramiğin merkezi İtalya’da sergiliyor.

Seramiksan CERSAIE'de 18.Hol. D2 standında ürünlerini sergiliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara