Filenin Kuğuları Aydın'dan galibiyetle uğurlandı!

10 Mart 2013 Pazar

Tüm Haberler

Aydın Belediye Sporgücü ile oynanan maç sonrası Seramiksan Aydın Bayisi Soyak Ticaret’i ziyaret eden Seramiksan Voleybol Takımı galibiyetin coşkusunu bir kez daha yaşadı.

Seramiksan Spor Bayan Voleybol Takımı Atatürk Spor Salonu’nda oynadığı Aydın Belediye Sporgücü maçından 3 - 0’lık galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 7. Galibiyetini kazanan Seramiksan Voleybol Takımı şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri konumunda. Turgutlu temsilcisi evinde oynadığı maçlarda taraftarın muhteşem desteğiyle ilerlerken deplasmanlarda da Seramiksan Bayilerinin desteğini görüyor. 

Seramiksan Spor Kulübü As Başkanı Burak Ersoy yaptığı açıklamada Seramiksan Voleybol Takımının emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirtirken, Türkiye genelinde 200’ün üzerinde bayisi bulunan Seramiksan’ın voleybola yapmış olduğu yatırımların önemini gittikleri her deplasmanda daha iyi gördüklerini ifade etti ve Seramiksan Aydın Bayisi Soyak Ticaret’e ve Cem Soyakın misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Seramiksan Aydın Bayisi Cem Soyakın ise, Filenin Kuğularını başarılarından dolayı tebrik ederken, Seramiksan gibi köklü bir markayı Aydın’da temsil ettikleri için gurur duyduklarını ve Seramiksan Voleybol Takımının showroomda misafir etmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara