Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu M.Y.O Ziyareti

30 Mart 2016 Çarşamba

Tüm Haberler

Seramiksan, sanayi ve üniversite iş birliği kapsamında düzenlediği teknik gezi organizasyonunda, Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu M.Y.O öğrencilerini üretim tesislerinde ağırladı. 

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu M.Y.O elektrik, elektronik, kontrol ve otomasyon bölümlerinden 35 öğrenciyi öğretim görevlileri eşliğinde üretim tesislerinde ağırladı.

Seramiksan üretim tesislerinde gerçekleşen programda öğrenciler, öncelikle Seramiksan Sağlık Gereçleri Fabrikası’nı gezdi ve vitrifiye ürünlerinin üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. Seramiksan showroom’unu gezen öğrenciler Seramiksan’ın ileri teknoloji ve şık tasarımı bir araya getiren karo ve vitrifiye ürünlerini inceleme fırsatı bulurken daha sonra Seramiksan Karo Fabrikası’nı ziyaret ederek buradaki üretim süreci ve iş akışıyla ilgili bilgi sahibi oldu.

Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, “ Üniversite sanayi iş birliğine çok önem veriyoruz. Kullandığımız ileri teknolojiyi bizzat işin mutfağında öğrencilere sunmak bizler için sevindirici. Seramiksan olarak bu kapsamda teknik geziler düzenlemeye devam edeceğiz. Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk.” dedi.

Günün sonunda öğrenciler, yöneticiler tarafından kendilerine verilen hediyeleri kabul ederken, gösterilen ilgiden memnun şekilde ayrıldılar.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara