Seramiksan personeli iftar yemeğinde buluştu

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Tüm Haberler

Seramiksan 'ın, geleneksel olarak düzenlediği iftar davetinin ilki Manisa Turgutlu 'da 14 temmuzda gerçekleşti. Geniş katılımcı listesinin olduğu davet 15 ve 16 temmuz tarihlerinde de devam edecek.

Ege'nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Seramiksan, her yıl düzenlediği iftar davetinde personeliyle buluşuyor. Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar davetine personeller eşleriyle birlikte katıldılar. Programda , günün maneviyatına uygun müzikler eşliğinde  şirket ile ile ilgili haberlerin ve yeniliklerin yer aldığı sunum yapıldı. Sunum sonrasında program, Seramiksan Türkiye satış müdürü M. Süreyya Çağlar 'ın konuşmasıyla devam etti. Gecede ayrıca  20. yılını dolduran personellere yönetim kurulu tarafından plaket ve hediyeler verildi.

Verilen davetlerde; şirket personeli arasında kaynaşmanın sağlanması, birlik ve beraberliğin  pekişmesi, yönetim ve personelin yakınlaşması hedefleniyor. Seramiksan, çalışanlarına ve ailelerine yönelik yaptığı sosyal etkinliklerle geniş bir aile profili çizmeye devam ediyor. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara