Esen Yapı Seramiksan Showroom’u açıldı

27 Haziran 2014 Cuma

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Isparta Esen Yapı eklendi. Seramiksan’ın ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği showroomun açılışı 27 Haziran’da yapıldı. 

Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle hizmet veren Seramiksan, ileri teknoloji karo ve vitrifiye ürünlerini Ispartalılarla buluşturdu. Doğadan ilham alan tasarımlarla üretilen Seramiksan ürünleri, Esen Yapı showroomunda bir arada sunuluyor.

Esen Yapı'nın 500 metrekarelik showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve Seramiksan Vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Esen Yapı, satışa sunduğu Seramiksan ürünlerinin tasarım gücüne ve teknolojik üstünlüklerine kusursuz hizmet anlayışıyla değer katıyor. Showroomda Seramiksan ürünlerinin mekanlarda nasıl hayat bulacağını görmek isteyenler için oluşturulan 3 boyutlu tasarım platformu SeraCAD ile müşterilere ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti veriliyor. Müşteriler SeraCAD sayesinde Seramiksan’ın sayısız seramik, vitrifiye seçeneği ile oluşturulan yaşam alanlarının nasıl değişeceğini digital ortamda önceden görebiliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara