Seramiksan’ın İstanbul bayilerinden Gençler Yapı’dan yeni showroom

28 Haziran 2013 Cuma

Tüm Haberler

Estetik Tasarım ve İleri Teknoloji Karoların Adresi Gençler Yapı

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın İstanbul’da faaliyet gösteren bayilerinden Gençler Yapı, yeni showroomuyla İstanbullulara hizmet etmeyi sürdürecek. Gençler Yapı’nın yeni showroom açılış töreni 28 Haziran’da yapıldı. Açılış Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve mülki idare amirlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Türk seramik sektörünün yenilikleriyle fark yaratan markası Seramiksan’ın bayi ağı büyüyor. Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle Türk halkına “Hayatınız güzel olacak” sözünü veren Seramiksan, şimdi de ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomuyla İstanbullularla buluşturdu. Seramiksan’ın İstanbul bayilerinden Gençler Yapı’nın yeni showroomu 28 Haziran’da açıldı. 

Gençler Yapı’nın 380 m2 kapalı alan 900 m2 açık alanda yer alan yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor. Seramiksan’ın ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni toplayan ileri teknolojileri; üç boyutlu baskıyla tasarımda sınırları zorlayan Digiart, mekâna görsel derinlik katan Full Lappato serileri ile granit ve trend ürünleri yeni showroomda sergileniyor.

 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara