Seramiksan’ın Yeni Bayisi Şahika Group, Erzurum’da Açıldı

18 Mayıs 2022 Çarşamba

Tüm Haberler

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Türkiye çapında ki  bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın Erzurum’da ki yeni bayisi Şahika Group, 18 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen açılış töreniyle  hizmete  açıldı.

Seramiksan’ın Erzurum Yakutiye’deki yeni bayisi Şahika Group 750 m2 kapalı, 5.000 m2 açık showroom alanı ile hizmet verecek. Showroomun da Seramiksan’ın estetik ve tasarımı bir araya getiren seramik, vitrifiye ve yeni banyo mobilyası markası VOQ ürünlerini müşterilerinin ve profesyonellerin beğenisine sunacak.

Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar; ‘’Dağıtım kanalımız olan iş ortaklarımızla ilişkilerimize son derece önem veriyoruz. Başarımızın aramızdaki bu bağın güçlü olmasına bağlı olduğuna inanıyoruz. Yeni bayimiz Şahika Group ile başlayan iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Seramiksan olarak Türkiye’de 76 şehirde 240’ın üzerinde mağazamız ile müşterilerimize kaliteli hizmet sağlıyoruz. Anadolu’da bayi ağımızı genişletmemizi sağlayan yeni mağazamızla, müşterilerimize ulaşarak ürünlerimizi buluşturduğumuz için mutlu ve gururluyuz.  Şahika Group’a bol kazançlı günler diliyorum.  Seramiksan olarak Türkiye çapında bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. ‘’

%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasıyla  hareket eden Seramiksan, Türkiye çapında 240’ı aşkın mağazasıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara