Seramiksan Su Tasarruflu Vitrifiye Grubu Ürünlerini Önemli Konuklarına Tanıttı

15 Şubat 2021 Pazartesi

Tüm Haberler

Manisa Turgutlu’da faaliyet gösteren ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan Seramiksan bugün önemli konuklarını ağırladı.

Turgutlu Organize Sanayi bölgesinde ki Seramik Sağlık Gereçleri üretim tesislerinde, Turgutlu Kaymakamı Sayın Ali Yılmaz, Yunusemre Kaymakamı Sayın Atilla Kantay, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ gibi isimleri ağırlayan Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Seramik Sağlık Gereçleri  Türkiye Satış Müdürü Ahmet Kaptan ve Seramiksan üretim mühendisleri, üretimin her aşamasında ki bilgileri konuklarına aktardı.

Manisa Büyükşehir Kent Konseyinin su tüketimi ve kuraklığa karşı başlatmış olduğu farkındalık çalışmalarına destek veren bürokratlar Seramiksan'ın su tasarruflu yeni nesil vitrifiye serilerini incelediler.

Seramiksan’ın  güçlü Ar-GE ve tasarım çalışmaları sonucu oluşturduğu 2,5-4,5 litre su ile fonksiyon yapan, bakteri oluşumunu engelleyerek minimum su ile maksimum hijyen sağlayan Rim-out kanalsız klozetlerin, sıvı konsantrasyon algılaması ve ölçümlemesi ile çalışarak  maksimum su tasarrufu sağlayan Hill pisuvarların üretim ve test aşamalarını inceleyen konuklar, Seramiksan’ın Manisa ve Türkiye ekonomisine verdikleri katkıdan dolayı teşekkürler ettiler.

Ziyarette Manisa Kent Konseyi meclis üyeleri, Manisa Büyük Şehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Müge Türkeli Kuğu, Büyük Şehir Turgutlu Koordinatörü Sayın Hakan Ulak yer aldı.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara