İzmir Üniversitesi Ziyareti

25 Kasım 2015 Çarşamba

Tüm Haberler

Geleceğin İç Mimarları Seramiksan’da

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Bölgesinde yarattığı artı değerler ve sanayi-üniversite işbirliğine verdiği önemle dikkat çeken  Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, İzmir Üniversitesi öğrencilerini üretim tesislerinde ağırladı. Mimarlık Fakültesi’nin İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nden geziye katılan 22 öğrenciye Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Işıl Yıldırım' da eşlik etti. 

İlk olarak showroom’u gezen öğrenciler, kendilerine eşlik eden kalite kontrol mühendisleriyle birlikte, Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren karo ve vitrifiye ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldular.

Daha sonra Seramiksan’ın karo fabrikalarını gezerek üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi sahibi olan öğrenciler, üretim mühendislerinin sektör tecrübelerinden de faydalandılar. 

Geziye katılan öğrenciler, son olarak, konferans salonunda Seramiksan’ın hızlı, kaliteli ve doğru tasarımlar yapmak üzere geliştirdiği ve bir tasarım platformu olma özelliği de taşıyan çizim programı Seracad’in sunumu izlediler.

Günün sonunda ziyaretin anısına toplu fotoğraf çektiren ve kendilerine özel hazırlanan hediyeleri alan öğrenciler, gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirterek üretim tesislerinden ayrıldılar. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara