Seramiksan, Unicera Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Sergiledi.

11 Kasım 2023 Cumartesi

Tüm Fuarlar

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA 2023’e katılan Seramiksan, ziyaretçilerini “iyi gelecek sözü” vermeye davet etti.

Karo, vitrifiye ve yapı kimyasalları üreticisi Seramiksan son tüketici ve mimarların değişen ihtiyaçlarına yönelik, doğadan ilham alan en yeni tasarımlarını ve çevre dostu ürünlerini İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Unicera Banyo Mutfak Fuarı’nda sergiledi. Banyo, mutfak, tüm yaşam alanları için ürettiği karo ve koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerinin beğenisine sunan Seramiksan, "Bir Sözümüz Var" konseptiyle en yeni koleksiyonlarını tanıttı.

Fuar için belirledikleri konseptin sürdürülebilirlik kapsamında gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğundan doğduğunu söyleyen Seramiksan Direktörü Süreyya Çağlar, etkinliğe ilişkin şu açıklamada bulundu: “Seramiksan olarak her yıl düzenli olarak katıldığımız UNICERA’da en yeni koleksiyonlarımızı tanıtırken, sürdürülebilir geleceğin kapılarını aralayacak çeşitli etkinliklere de yer veriyoruz. Fuar boyunca ziyaretçilerimizi 'iyi gelecek sözü' vermeye davet ettik.”

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara