Bursa Bayi Ziyareti

4 Ağustos 2015 Salı

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Bursa Osmangazi’de açılan yeni bayisi Hesapçıoğlu Yapı, satış-pazarlama ve mimari kadrosuyla, Seramiksan’ı üretim tesislerinde ziyaret etti.

Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle hizmet veren Seramiksan, kısa bir süre önce Bursa’nın Osmangazi ilçesinde hizmete giren yeni bayisi Hesapçıoğlu Yapı’nın sahipleri Hilmi Hesapçı, İsmet Hesapçı ve ekibi tarafından ziyaret edildi.

Hesapçıoğlu Yapı’nın satış ve pazarlama ekibiyle birlikte mimari kadrosunun da yer aldığı ziyarette bayi ekibine Seramiksan temsilcileri eşlik etti. Seramiksan’ın modern tesislerini üretim mühendisleri eşliğinde gezen Hesapçıoğlu Yapı ekibi karo ve vitrifiye üretimini yerinde görme şansı yakalarken üretim süreciyle de ilgili detaylı bilgi aldı.

Bayi ve ekibinin ziyaretinden çok mutlu olduklarını belirten Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar ‘’Seramiksan olarak bayilerimizle sıcak iletişim kurmaya büyük önem veriyoruz. Bu amaçla bayi kanallarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz bu tip ziyaretlerin, bu sefer bayi tarafından yapılıyor olması bizi ayrıca çok memnun etti. Bayimiz ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretle, Seramiksan’ı ve ürünlerin ortaya çıkış süreçlerini tüm detaylarıyla görme şansı yakaladı ve bizi de daha iyi tanıma fırsatı buldu.’’ dedi.   ziyaretinden çok mutlu olduklarını belirten Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar ‘’Seramiksan olarak bayilerimizle sıcak iletişim kurmaya büyük önem veriyoruz. Bu amaçla bayi kanallarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz bu tip ziyaretlerin, bu sefer bayi tarafından yapılıyor olması bizi ayrıca çok memnun etti. Bayimiz ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretle, Seramiksan’ı ve ürünlerin ortaya çıkış süreçlerini tüm detaylarıyla görme şansı yakaladı ve bizi de daha iyi tanıma fırsatı buldu.’’Dedi.  

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara