İç Mimarlık Sempozyumu

9 Mayıs 2015 Cumartesi

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın, altın sponsor olarak destek verdiği, bu sene dördüncüsü düzenlenen Ulusal İç Mimarlık Sempozyumu 6-7-8 Mayıs tarihlerinde “Mekân Tasarımında Disiplinlerarası Yaklaşımlar” temasıyla, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde gerçekleşti. 

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde gerçekleşen 4. Ulusal İç Mimarlık Sempozyumu’na altın sponsorluk desteği verdi. 6-7-8 Mayıs tarihlerinde üç gün devam eden sempozyumun bu yılki teması “Mekân Tasarımında Disiplinlerarası Yaklaşımlar” olarak belirlendi. İç mimari tasarıma yeni bakış açıları kazandırmayı hedefleyen sempozyumda belirlenen tema kapsamında değerlendirilerek, bilim kurulu tarafından seçilen bildiriler, üç gün boyunca sunuldu ve tartışıldı. Konu ile ilgili panel ve söyleşilerin yanı sıra sanatsal performanslar ve bilimsel toplantılar da gerçekleştirildi.

Seramiksan yöneticileri de sempozyumun ikinci ve üçüncü günlerinde yaptıkları sunumlarla etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı. Seramiksan Sağlık Gereçleri Fabrikası Müdürü Selami Tek, 7 Mayıs Perşembe Günü, ‘Mekanın Dönüşümü’ isimli 5. oturumda, ‘Sağlık Gereçleri Üretiminde Yeni Nesil Teknoloji’ başlıklı sunumuyla yer alırken, Seramiksan Satış Müdürü Süreyya Çağlar ise 8 Mayıs Cuma Günü ‘Mekanın Eğitimi’ isimli 2. Oturumda ‘Seramiksan Üretiminde Gelişen Teknolojinin Yeri ve Dünya Seramik Trendleri’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara