Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Seramiksan'ı Ziyaret Etti

22 Temmuz 2014 Salı

Tüm Haberler

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki heyet ile Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi'ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında  Seramiksan fabrikalarında incelemelerde bulundu. 

Vali Erdoğan Bektaş ve beraberindeki heyet Seramiksan'ı ziyaret ettiler. Heyeti, Seramiksan Yönetim Kurulu Üyeleri Bilgehan Demirdöver ve Hakan Demirdöver  karşıladı. Ziyarette Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yer aldı.

Seramiksan Genel Merkez'inde yapılan toplantının ardından Vali Bektaş ve heyet Seramiksan karo ve vitrifiye fabrikalarında incelemelerde bulundu. Vali Bektaş'a fabrikanın işleyişi ve üretilen ürünler ile ilgili bilgi verildi. 

Bektaş, 1000'i aşan çalışanıyla Turgutlu OSB'de faaliyet gösteren ve yeni yatırımlarına devam eden Seramiksan A.Ş.'ye başarılarının devamını diledi. Böyle kapsamlı fabrikalar ve alanında öncü yatırımlar  ile ekonomiye ve Manisa’ya sağladıkları katkılardan dolayı Seramiksan ailesine teşekkür etti.

Vali Erdoğan Bektaş Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi ziyaretine Seramiksan'ın ardından incelemelerine diğer kuruluşlarda devam etti.

 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara