Tasarım ve teknoloji ahşabın doğallığında buluşuyor

10 Mayıs 2013 Cuma

Tüm Haberler

Seramiksan Vintage

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, yeni serisi Vintage ile yaşam alanlarına doğal ve sıcak bir şıklık katıyor. Rotodigit baskı teknolojisiyle ahşabın doğal görünümü ve dokusunun granite işlendiği Vintage yer ve duvar karoları, mekanlarda country havası yaratıyor.

‘İyi tasarım herkesin hakkı’ anlayışıyla ev ve bahçe dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin tercihi olan Seramiksan, doğadan aldığı ilhamı yaşam alanlarına yansıtmaya devam ediyor. Tasarımı ileri teknolojiyle buluşturan Seramiksan, yeni serisi Vintage ile mekanlarda country şıklık ve doğal görünüm oluşturuyor. 

Yükselen trendler doğrultusunda ileri teknoloji ile tasarımı bir araya getirerek ürünlerini geliştiren Seramiksan’ın, mat ve doğal bir görünümü tercih edenler için ideal bir alternatif olan Vintage serisi bej ve colormix renk seçeneklerine sahip. Doğal görünümünün yanı sıra 12x60cm’lik ebadıyla tasarımda bütünlüğün sağlandığı seri country görünümü ve doğal dokusuyla şıklığı evine taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

Banyo, mutfak, balkon, teras gibi açık alanlarda ve ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Vintage serisi granit karolar, 12x60 cm ebatında üretiliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara