Filenin Kuğuları Buca Yapı'da moral buldu

23 Şubat 2013 Cumartesi

Tüm Haberler

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Voleybol 3.Lig temsilcisi Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, 23 Şubat Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Spor’la oynayacağı maç için bugün İzmir’e geldi.  

Ligde yakaladığı başarılı grafiği sezon sonuna kadar sürdürme hedefinde olan Seramiksan Voleybol Takımı şampiyonluğun güçlü adaylarından biri konumunda. Turgutlu temsilcisi evinde oynadığı maçlarda taraftarın muhteşem desteğiyle ilerlerken, deplasmanlarda da Seramiksan Bayilerinin desteğini görüyor. Seramiksan İzmir Bayileri’nden Buca Yapı Showroomu’nu ziyaret eden voleybol takımı karşılaşma öncesi moral depoladı.

Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul, Buca Yapı ziyareti sırasında yaptığı açıklamada “Seramiksan Voleybol Takımının emin adımlarla yoluna devam ettiğini ve son 5 maçı kazanan takımın galibiyet serisini devam ettirmek için İzmir’e geldiğini belirtti. Ayrıca Seramiksan bayimiz Buca Yapıya sporcularımız ve antrenörlerimiz adına teşekkür ederiz” dedi. Buca Yapı adına Seramiksan Spor Kulübü’nü misafir etmekten duyduğu memnuniyeti belirten Nihat Yıldırım ise Filenin Kuğularının başarılarını yakından takip ettiklerini ve 2. Lig yolunda Seramiksan’ın başarılı olacağına yürekten inandıklarını belirtti. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara