Ufuk Yapı Ziyareti

16 Ekim 2015 Cuma

Tüm Haberler

SERAMİKSAN BAYİLERİNDEN UFUK YAPI, FİLENİN KUĞULARI’NI AĞIRLADI

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki bayilerinden Ufuk Yapı, İstanbul deplasmanında oynayacakları maçın öncesinde Filenin Kuğuları’nı ağırladı.

İstanbul’un önde gelen yapı malzeme firmalarından Ufuk Yapı, Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Lig takımlarından Seramiksan Spor Kulübü’nü, bu hafta İstanbul’da oynayacağı Arma Yaşam Gençlik Spor maçı öncesinde Büyükçekmece’deki showroomunda ağırladı.

Gruptaki bu önemli deplasman maçının öncesinde, takıma moral vermek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, takım oyuncuları, Baş Antrenör Ali Kamberoğlu ve yardımcı antrenörler ile birlikte Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul, Seramiksan Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar ve Seramiksan yöneticileri katıldı.

Etkinlikle ilgili konuşan Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul ‘’İstanbul’da oynayacağımız bu önemli maç öncesinde gerçekleştirilen bu davet bizleri çok memnun etti ve takımımıza moral verdi. Maçtan zaferle ayrılarak, bizleri burada çok güzel ağırlayan Ufuk Yapı’ya en güzel şekilde teşekkür edeceğimize inanıyorum.’’ diye konuştu. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara